Puma Spark Pack

Ben jij al bekend met de gele Puma Spark Pack schoenen? Deze Pack is speciaal gemaakt voor spelers die een wedstrijd kunnen veranderen met een geniale ingeving. Deze topspelers willen de Spark zijn tijdens wedstrijden en zullen extra opvallen met deze schitterende gele kicksen.

Spark Future 5

Spark One 20

Spark accessoires

Het geel met zwarte design van de Spark Pack

De Spark Pack valt direct op door hun felle gele kleuren die gecombineerd worden met zwarte patronen. Deze kleurencombinatie is helemaal in stijl van Marco Reus en zijn voetbalclub Borussia Dortmund en matchen dan ook perfect met het tenue van Borussia Dortmund. Marco Reus heeft al jaren een contract met Puma en zal ook op deze Pack weer schitteren. Deze Pack bestaat uit de Future 5 en One 20. 

De Poema vacht van de Future 5

De Future 5 voetbalschoenen uit het Spark Pack lijken op het vacht van een Poema. Ze zijn overheersend geel en hebben over de gehele kicksen zwarte cirkelvormige patronen. Het Puma logo wordt aan voorkant in het geel getoond. Deze voorkant heeft een extra laag dat zorgt voor meer precisie bij het schieten en passen. Deze laag wordt ook wel de GripControl Pro laag genoemd. Ook de veters zijn geel en hebben diagonale lijnen die verdeeld zijn in kleine strepen. De future 5 heeft een verbeterde NETFIT technologie. De gaatjes over de upper van de kicksen zijn verder uit elkaar geplaatst.De gehele upper is gemaakt uit volledig gebreid materiaal. Het bijzondere aan dit materiaal is dat het zich heel goed vormt naar de vorm van de voeten en tegelijkertijd zorgt het voor een bepaald gevoel van vrijheid. Dit zorgt voor meer behendigheid op het veld. Als laatste, maar zeker niet het minst belangrijkste, bieden de Evoknit pro modellen een comfortabele en tegelijkertijd een strakke pasvorm. Daarnaast verandert het materiaal van kleur zodra je deze aantrekt. 

De vernieuwde Upper bij de Spark one

De Spark one kicksen hebben vanzelfsprekend ook de kleuren geel en zwart. De upper laat een golvend design zien. Hierbij lijkt de structuur van de upper op die van de binnenkant van een bijenkorf. De onderkant en de hielkap van de One 20 kicksen zijn glanzend zwart. Deze hielkap is ontstaan vanuit mesh en synthetische vezels. Het zorgt voor een nog betere stabiliteit. Een opvallend patroon is de formstrip van Puma op de zijkant. Deze formstrip is zwart en er lopen veel dunne gele lijnen doorheen. Ook deze Spark Pack One 20  zijn weer gemaakt van kangoeroeleer. Dit leer zorgt voor een enorme comfortabiliteit, omdat het zich heel goed om de voeten kan vormen. Een opvallende technologie is de FUSEFIT. Deze biedt meer mogelijkheden om je veters naar jouw persoonlijke voorkeur vast te binden. De evoknit pro heeft een pull tab. Hierdoor gaan de Spark Pack One 20 heel makkelijk uit en aan. Als laatste is de zool extreem licht. Dit helpt jouw sneller te manoeuvreren op de voetbalvelden.   

Welke topvoetballers spelen op deze Spark Pack?

De Spark Pack wordt gedragen door onder andere Sergio Agüero, Romelu Lukaku, Luis Suárez en Reus. Normaliter vallen deze topspelers al op tijdens wedstrijden, maar met het dragen van de schoenen van de Spark Pack, zullen zij nog vele malen meer opvallen. Wil jij net zo opvallen als deze topspelers, sluit je dan aan bij het Spark Pack team.

MEER PACKS & RELEASES