Puma Rise Pack

De Puma Rise Pack, de naam zegt het al. Deze Pack is er klaar voor om iedereen weer te laten shinen. De competities gaan weer beginnen en deze gele en oranje/rode Puma’s, die de kleuren van een zonsopgang laten zien, zullen de spelers weer helpen om zich optimaal voor te bereiden op een waarschijnlijk weer spannend voetbalseizoen. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Puma Future "Rise"

FUTURE 5.1

FUTURE 5.2

FUTURE 5.3

FUTURE 5.3 Kids

FUTURE 5.4

PUMA ONE "Rise"

ONE 20.1

ONE 20.2

ONE 20.3

ONE 20.3 Kids

ONE 20.4

De Rise Pack brengt een niet eerder vertoonde kleuren editie

Sergio Kun Aguero heeft de Rise Pack in zijn armen gesloten. Hij speelt met de Rise One 20. Deze kicksen zijn een opvallende verschijning met de combinatie van het blauwe man city tenue. De andere Zuid-Amerikaanse spits Luis Suarez zal op de Rise Future 5.1 spelen. De Rise Pack is niet alleen populair onder spelers maar ook Keepers lijken deze Pack op prijs te stellen. Zo zal Buffon op de kicksen spelen en zal Yann Sommer de Rise keepershandschoenen gebruiken om zijn doel schoon te houden.

De specifieke kenmerken van de Rise One 20

De One 20 uit het Rise Pack zullen de velden weer extra kleur geven. De Rise one kleurt aan de ene helft oranje met rood en aan de andere kant is een gele kleur te vinden, die het grootste gedeelte van de voorvoet inneemt. De kenmerkende formstripe van de Puma one is ook hier weer te vinden op de zijkant van de schoen. Deze streep heeft een iets donkerdere rode kleur. De onderkant heeft een zilveren tint en de noppen hebben een constructie om meer snelheid en grip te creëren. Deze zilveren tint loopt door tot de hielkappen, die zorgen voor een adembenemende lockdown. Deze hielkap is ontstaan uit het combineren van Mesh en Synthetische vezels. De upper is voorzien van kangoeroeleer, waardoor een perfecte pasvorm ontstaat. Ze bevatten daarnaast een extra laag leer bij de voorvoet. Dit leer heeft golvende vormen, zodat je een betere balbeheersing krijgt. De Evoknit sok is ook aan deze Rise one 20 toegevoegd. Ook hier is de combinatie van geel en oranje/rood te zien. Het Evoknit materiaal zorgt voor een passende fit en sluit goed aan om de enkels. Kortom de Rise One 20 heeft genoeg te bieden om jou te laten shinen op de voetbalvelden. 

De zonsopgang verheven met de Puma Future 5

De puma Future 5 uit het Rise Pack heeft een mooie combinatie van geel en oranje/rood.Hierbij is de buitenste helft oranje/rood en de andere kant is geel. Dit loopt ook door tot de aan de enkels. De perfecte vorming om de voeten ontstaat door het gebreide materiaal op de upper. De kicksen werken perfect mee met al jouw bewegingen op het veld. De veter constructie bestaat uit achthoekige gaten. Door deze constructie is het mogelijk om op elke manier je veters te strikken. De zool van de Rise Future 5 bestaat uit PEBAX. Dit materiaal zorgt voor een verhoogde wendbaarheid tijdens snelle bewegingen. De Torsion Bars op de onderkant van deze zool zorgen voor meer stabiele en flexibele bewegingen. De noppen hebben een combinatie van ronde en rechthoekige vormen. De rechthoekige noppen zorgen voor stabiele bewegingen en door de ronden noppen kan jij snel veranderen van richting. Kortom de Rise Future 5 bevat veel technologieën om jouw zo goed mogelijk te laten renderen.

MEER PACKS & RELEASES