Puma Eclipse Pack

Laat jouw tegenstanders in de schaduw staan met de Eclipse Pack van Puma. Daar waar het three stripes merk wisselt met verschillende packs zoals de dark motion, shadow beast en de dark script pack lijkt Puma voorlopig vast te houden aan de packnaam ‘Puma Eclipse’.

One 20.1

Future 5.1

One 5.1

De zwarte Eclipse colorway werd voor het eerst gereleased in augustus 2018. Sindsdien zijn er al meerdere next-gen edities van Puma in deze blackout colorway verschenen. Deze zwarte pack van Puma verschijnt een of twee keer per jaar afhankelijk van de nieuwe technologieën en upgrades die door development team ontwikkeld worden. De top-modellen waaronder de Future en de One krijgen jaarlijks een technologische en visuele opfrisbeurt.  Deze 2020 Eclipse make-over is een van onze favoriete Puma releases van het jaar. Nu wacht een lastige keuze, de zwarte Eclipse FUTURE of de ONE Eclipse, welke kies jij?

Puma Eclipse Future

Puma Eclipse one

Toelichting op het eclips thema en de verwerking in de designs

Het Eclipse thema is duidelijk. In Nederland wordt dit natuurverschijnsel als eclips beschreven, maar in de volksmond gebruikt men doorgaans zonsverduistering of maansverduistering. De verduistering van de zon of de maan is iets wat niet elk jaar plaatsvindt. Of beter gezegd, als er een eclips te zien is dan is deze niet in alle gevallen zichtbaar vanaf Nederland. Dit heeft te maken met de positie en de afstand tot de aarde en welk halfrond van de aardbol op dat moment gericht staat op de maan of de zon. De laatste eclips die in Nederland gemeten is was op 11 augustus 1999. Het betrof destijds een ‘totale eclips’. Andere classificaties voor de verschillende eclipse verschijnselen zijn; een ‘gedeeltelijke eclips’ en een ‘ringvormige eclips’. Dat waren de feiten rondom het eclipse thema. Nu gaan we snel verder met deze unieke colorway van Puma. De futuristische patronen en vormen in het design van deze eclipse schoenen zijn typerend.

De ONE 20.1, FUTURE 5.1 en de ONE 5.1 zijn de echte blikvangers in deze release. De parelwitte soleplate uit de 2019 Eclipse edities is vervangen door een blackout soleplate bij deze 2020 edities. Bij de ONE 20.1 heeft de zool een uniek design en een print die we eerder hebben gezien bij specifieke NETFIT releases van Puma. Het broertje, de FUTURE 5.1 heeft een zwarte zool met transparant- kleurige noppen een een lichtblauwe tint.Donkere maar vooral zwarte- en grijze kleuren domineren in de Eclipse 2020 designs. De donkere hemel, fonkelende sterren, hemellichamen, planetoïdes, de blauwe aarde en de witgrijze maan zijn middels verschillende design- en kleurelementen op een verbluffende manier in deze blackout pack verwerkt. Deze blackout pack is altijd enorm in trek en zeer snel uitverkocht. Dit komt niet enkel en alleen door door de stijlvolle uitstraling en de populaire zwarte kleur. De populariteit is ook te danken aan de brede verkrijgbaarheid in variaties, opties en prijzen. Er zijn dus ook goedkope en betaalbare modellen te koop in deze Eclipse Pack.

De One 20.3 en Future 4.3 Netfit modellen zijn perfect als instapmodel en zeer scherp geprijsd. Profs die willen beschikken over de beste en meest uitgebreide uitvoeringen kunnen goed uit de voeten met de 20.1 en de 5.1 edities.

Next-Gen Puma ONE 20.1 Eclipse uitvoering

Deze Next-Gen release van Puma zit vol met de nieuwste technologieën en bijzondere features zoals de evoKNIT sok, de SPRINTWEB technologie en de RAPIDSPRINT buitenzool. De combinatie van het kangoeroeleer en het Puma Netfit materiaal is een goed voorbeeld van een hybride voetbalschoen en een ideale match tussen traditionele en moderne materialen. De ONE 20.1 next-gen editie die begin dit jaar voor het eerst gelanceerd werd op 14 januari 2020 in de Spark pack van Puma, is nu ook gepresenteerd in de zwarte colorway. Een opvallende feature is het Puma Fusefit vetersysteem bij deze ONE 20.1 die afwijkt van de andere modellen in deze lancering.

Alle modellen zijn in de zwarte blackout kleur gelanceerd, toch zijn er onderscheidende details en materialen gebruikt die een andere look creëren bij elk model. Daar waar de ONE 5.1 een meer matte zwart uitstraling heeft, zijn het bij de FUTURE 5.1 versie vooral de glimmende elementen die opvallen. En bij de ONE 20.1 is het een combinatie van eerdergenoemde elementen, bij deze versie is het gestroomlijnde design en de soleplate voornamelijk onderscheidend ten opzichte van de andere modellen. Een andere eyecatcher is de grijze FUTURE tekst aan de achterzijde bij het enkelgedeelte van de schoen. Bij de 20.3 uitvoering is een swirl van strepen aan de zijkant verwerkt wat een visueel enigszins hypnotiserend effect creëert tijdens het voetballen.

De Puma ONE 20.1 Eclipse wordt gedragen door toppers als Gianluigi Buffon, Cesc Fabregas, Diego Godin, Chiellini, Fernandinho en Axel Witsel. Misschien heb jij Suarez, Dimitri Payet of Samuel Umtiti al wel in actie gezien op de Puma FUTURE 5.1 Eclipse Pack voetbalschoenen.

Dynamiek en snelheid

Eclipse ONE 5.1 is geïnspireerd en gemaakt voor de meest creatieve en dynamische voetballers die het spel en het tempo tijdens de wedstrijd bepalen. Behalve de indrukwekkende balcontrole en passing is de ONE 5.1 een topmodel die allround boven verwachting presteert op verschillende facetten. Dit zijn de ultra-lichtgewicht schoenen waar jij naar op zoek bent. Grip, wendbaarheid en schoten met een dodelijke precisie.

De One 5.1 en de Future 5.1 hebben beide een lusje aan de achterzijde die je kunt gebruiken om jouw nieuwe puma eclipse eenvoudig aan- en uit te trekken. Een feature die bij de andere merken ook regelmatig wordt aangebracht bij specifieke modellen in het assortiment van die betreffende colorway of pack. Als keeper kun jij in dezelfde stijl, mooie bijpassende Puma Eclipse Pack keepershandschoenen aanschaffen om jouw Puma Eclipse outfit af te maken.

MEER PACKS & RELEASES