Nike Player Inspired Pack

De Nike Player Inspired Pack is gemaakt voor de meest creatieve spelers op aarde. Geïnspireerd door spelers als Ziyech, de Bruyne en iniesta, en gemaakt om nog meer creativiteit in het spel te brengen. Wij nemen je mee naar de Creatieve Player Inspired Phantom Vision.

Phantom Vision 2 "Player Inspired"

Academy (MG)

Elite (FG)

Elite (AG)

Pro (FG)

De uiterlijke kenmerken van de Player Inspired Pack

De Player Inspired Phantom Vision zijn wit en zwart van kleur die door een diagonale lijn worden gescheiden. De voorkant en een groot deel van zijkant zijn wit van kleur. De achterkant, deel van bovenkant en sokken zijn zwart. Aan de achterkant en onderkant zijn een aantal rode accenten te vinden. De upper van deze kicksen laten veel texturen zien. Zo zijn er allemaal kleine driehoekjes te zien. Het logo van Nike is vanzelfsprekend schuin aan de voorkant te zien en aan de andere kant staat het Nike logo in het klein op de zijkant. Aan de binnenkant van de voetbalschoenen is een sokje te geplaatst, ook wel de Dynamic Fit collar. Aan deze sok is een lipje gevestigd waaraan de speler kan trekken om de Player Inspired Phantom Vision sneller aan te krijgen.

Verbeterde balcontrole door het ghost lace systeem

De Player Inspired Phantom Vision laten geen veters zien aan de buitenwereld. De veters zijn verstopt onder een zogeheten hoes. Deze hoes is onder het materiaal van de flyknit verwerkt. Nike heeft deze keuze gemaakt omdat voetballers wel de voorkeur hebben voor de aanwezigheid van veters. Het gedeelte waarmee geschoten wordt is nu veel schoner. Hierdoor voelt het contact met de bal nog natuurlijker en is het makkelijk om de bal te controleren. Naast het ghost lace systeem geeft de ACC technologie ook veel meer balcontrole en dit in alle weersomstandigheden. De upper van deze kicksen beschikken over deze AAC technologie. Het is over de gehele voorvoet zichtbaar. Dit zijn de gebieden waar de bal en voet met elkaar in contact komen en waarmee de bal gecontroleerd wordt.

Een Pasvorm als nooit tevoren met de Quad Fit

De Nike Player Inspired pack maakt gebruik van de Quad Fit technologie. Dankzij Quad Fit ontstaat er een adembenemende pasvorm. Dit komt mede door de stof mesh die aan de binnenkant zit. Mesh vormt zich direct om jouw voeten, zodat je deze voetbalschoenen niet hoeft in te lopen. Daarnaast rekt het niet uit en is er voldoende bewegingsvrijheid.

Meer verbondenheid tussen voet en schoen door de Nike Grip technologie

De Player Inspired pack zorgt voor een grote mate van grip dankzij de Nike Grip technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat jij geen last zal hebben van schuivende voeten in de Phantom Vision kicksen. Door een bijzondere structuur aan de binnenkant die goed aansluit om de inlegzool is dit mogelijk gemaakt. De hyper-precision zool zorgt anderzijds weer voor hogere snelheden. Dit komt door de combinatie van nylon en pebax materiaal wat in de voorvoet zit. Als laatste hebben zien we de noppen die een klauwvormige vorm hebben. Deze noppen zorgen voor extra ondersteuning bij de afzet bij scherpe hoeken.

Player Inspired Pack laat de creatieve spelers splijtende passes geven

De Player Inspired Pack is bestemd voor creatieve spelers. Daarom speelt een van de meest creatieve speler Kevin de Bruyne op deze kicksen. Met de Player Inspired Pack zal hij al helemaal niet meer te stoppen zijn. Naast de Bruyne spelen ook Tagliafico, Lacazette en Ramsey op de schoenen van deze Pack.

MEER PACKS & RELEASES

Menu