Nike Player Inspired Pack

De Nike Player Inspired Pack is gemaakt voor de meest creatieve spelers op aarde. Geïnspireerd door spelers als Hakim Ziyech, Kevin de Bruyne, specifiek ontwikkeld om nog meer creativiteit in het spel te brengen. Wij nemen je mee in deze creatieve Player Inspired Phantom VSN editie.

Phantom Vision 2 "Player Inspired"

Academy (MG)

Elite (FG)

Elite (AG)

Pro (FG)

De uiterlijke kenmerken van de Player Inspired release

De Player Inspired Phantom Vision editie heeft een combinatie van witte en zwarte kleuren en enkele opvallende rode accenten bij de hiel en de noppen. Er loopt een vloeiende diagonale lijn van de hak over de bovenzijde tot aan de binnenwreef die beide kleuren van elkaar scheid. De upper van deze kicksen laten veel texturen zien. Zo zijn er allemaal kleine driehoekjes te zien. Het logo van Nike is schuin aan de voorkant gepositioneerd en aan de andere kant staat het Nike logo in het klein. Aan de zijkant staat PhantomVSN in de wit of zilverkleurige letters, afhankelijk van welke editie jij kiest, boven het rode vlak en onder de dynamic fit collar. Aan deze kraag die rondom de enkel loopt is een lipje bevestigd waaraan de speler kan trekken om de Player Inspired Phantom Vision met meer gemak en zonder moeite aan te krijgen. Bij de uitvoering voor kinderen is zowel bij de achilles als bij de tong een lipje toegevoegd om het aan- en uittrekken van de voetbalschoenen met sok nog gemakkelijker te maken.

Verbeterde balcontrole door het ghost lace systeem

De Player Inspired Phantom Vision laten geen veters zien aan de buitenwereld. De veters zijn verstopt onder een zogeheten sleeve, of hoes. De veters zijn onder het Flyknit materiaal verwerkt. Nike heeft deze keuze gemaakt omdat sommige voetballers toch de voorkeur hebben voor de aanwezigheid van veters maar anderzijds wel een vlakke bovenzijde prefereren. Dit komt van pas bij het aannemen en het tactisch schieten van de voetbal. Het gedeelte waarmee geschoten wordt is nu veel schoner. Hierdoor voelt het contact met de bal nog natuurlijker en is het makkelijk om de bal te controleren. Naast het ghost lace systeem geeft de ACC technologie ook veel meer balcontrole in alle weersomstandigheden. Het ACC materiaal is over de gehele voorvoet zichtbaar. Dit zijn de gebieden waar de bal en voet met elkaar in contact komen en waarmee de bal gecontroleerd wordt.

Een pasvorm als nooit tevoren met de Quad Fit

Bij de Nike Player Inspired collectie is ook gebruik gemaakt van de Quad Fit technologie. Dankzij Quad Fit ontstaat er een nauwkeurige pasvorm. Dit komt mede door de stof mesh die aan de binnenkant zit. Mesh vormt zich direct om jouw voeten, zodat je snel gewend raakt en deze boots niet lang hoeft in te lopen. Een ander bijkomstig voordeel is dat de stof niet teveel uitrekt en voldoende bewegingsvrijheid behoud.

Meer verbondenheid tussen voet en schoen door de Nike Grip technologie

Er is een grote mate van grip dankzij de Grip technologie in deze Nike Player Inspired Pack. Deze technologie zorgt ervoor dat jij geen last zal hebben van schuivende voeten in de Player Inspired phantom vision kicksen. Door een bijzondere structuur aan de binnenkant die goed aansluit om de inlegzool is dit mogelijk gemaakt. De hyper-precision zool zorgt anderzijds weer voor hogere snelheden. Dit komt door de combinatie van nylon en pebax materiaal wat in de voorvoet zit. Als laatste hebben zien we de noppen die een klauwvormige vorm hebben. Deze noppen zorgen voor extra ondersteuning bij de afzet bij scherpe hoeken.

Player Inspired Pack laat de creatieve spelers splijtende passes geven

De Player Inspired Pack is bestemd voor creatieve spelers. Daarom speelt een van de meest creatieve spelers Kevin de Bruyne op deze kicksen. Met deze speciaal voor hem ontwikkelde schoenen zal Kevin helemaal niet meer te stoppen zijn. Naast de Bruyne spelen ook Tagliafico, Alexandre Lacazette, Aaron Ramsey en onze eigen Nathan Aké op de colorway van deze Pack.

MEER PACKS & RELEASES