Nike Home Crew Pack

Nike Home Crew Sala Pack

Verzamel met je vrienden en jouw voetbal crew om je gereed te maken voor de nieuwe indoor pack van Nike. De Home Crew Pack is hier!

React Gato Red

Lunargato II pink

Lunargato II red

Premier Sala II

Nieuwe React Gato, Lunargato en Premier zaalvoetbalschoenen en matchende voetbal ballen.

Get your squad, het is tijd voor je home crew

Een keer in de zoveel tijd komt het Swoosh Brand met een indoor only release. Deze packs betreffen doorgaans enkel en alleen voetbalschoenen voor indoor, die geschikt zijn voor het zaalvoetballen. In het verleden waren de Hypervenom IC, Tiempo IC en de Mercurial IC de echte showrunners in deze indoor packs. Maar deze modellen worden bij de indoor releases tegenwoordig vaak overgeslagen omdat Nike nu specifieke modellen heeft uitgebracht die excellerende eigenschappen hebben gericht op de omstandigheden en wensen van zaalvoetballers. Het merk heeft de specifieke React en Lunarlon technologieën verwerkt in deze zaal edities die een grote bijdrage leveren bij het realiseren van optimale controle en grip. Deze technologieën zijn bij een aantal van de Sala edities in de modelnaam verwerkt, zoals de React Gato of de Lunargato. De afkorting IC staat overigens voor Indoor Court. Deze afkorting is terug te vinden in de producttitels, waar je in dit geval dus geen FG, AG of TF edities zult zien.

Dit jaar zijn we al op een aantal verbluffende indoor lanceringen getrakteerd met de Nightfall en Skycourt colorways in februari 2020 en april 2020. Deze Home Crew pack is speciaal voor zaalvoetballers gelanceerd. Ideaal voor het voetballen en het creëren van acties in kleine ruimtes of op kleine velden. En de samenstelling van deze release is vergelijkbaar met de samenstelling van de Nightfall release, maar dan exclusief de Tiempo Legend. Die zit bij deze Home Crew Pack helaas niet inbegrepen.

De keuze uit drie verschillende modellen. Waarbij je bij de Lunargato die gemaakt is van geitenleer, kunt kiezen uit twee verschillende kleurstijlen. De witroze kleurstijl of de rode Lunargato met de zwarte swoosh en de blauwe zool.

De React Gato, hier uitgebracht in de rode colorway gecombineerd met de blauwe zool, is een van de meest favoriete indoor modellen in Zuid Amerika waar het zaalvoetbal enorm populair is. Men heeft gebruik gemaakt van grote hoeveelheden spelers data om een schoen te ontwikkelen die kan voldoen aan alle eisen en behoeften van futsal spelers.

Premier Sala in de standaard witte uitvoering in combinatie met de klassieke rode Swoosh. Het bovenmateriaal is gemaakt van Suède wat deze schoen een stijlvolle finishing touch geeft. De rode swoosh loopt bij deze Premier II Sala Home Crew editie van de zijkant helemaal door via de achterzijde naar de andere zijkant. Opvallend detail aan de achterkant bij de hak is de ‘EST1972’ tekst. Een referentie naar de Cortez editie uit 72 die na enkele jaren vervangen is door de Premier I en nu de tweede Premier II generatie. Panna’s, lobjes, stiftjes en Zinedine Zidane acties, met deze Home Crew uitvoering voel jij je een echte Ronaldinho op het indoorveld.

MEER PACKS & RELEASES