NIKE FUTURE LAB PACK PART 2

Nike heeft zojuist op 13 april 2020 de nieuwe Future Lab Pack Part 2 gedropt. Het tweede deel van deze futuristische pack komt in de verfrissend witte mercurials en de groene verblindende phantoms. Het eerste deel van de Nike Future Lab Pack werd eerder dit jaar gelanceerd op 16 januari in de roze en rood gecombineerde colorway.

Mercurial Superfly & Vapor

Phantom Venom en de Phantom Vision

Twee onderscheidende Nike Future Lab releases

Deze futuristische kleureneditie is ditmaal alleen toegepast op de Mercurials en de Phantoms. De Tiempo Legend die wel onderdeel was van de Part 1 lancering is dus buitengesloten en niet inbegrepen bij deze tweede future lab uitvoering.

Als de roze release van de Part 1 Future Lab Pack in januari 2020 niet echt jouw stijl was dan wordt jij nu wellicht wel blij van deze verse nieuwe colorways. Ze worden respectievelijk de white laser en green strike edities genoemd.

De witte mercurials met rode swoosh zijn door de nette uitstraling goed te combineren met verschillende clubtenues en/of voetbaloutfits. Onze favoriete silo van Nike bij deze uitvoering is de fel fluoriserende groene phantoms gecombineerd met zwarte elementen. Deze VNM Phantom Future Lab omvat een zeer unieke uitvoering van het swoosh design met een diamanten patroon. Heb jij jouw keuze al gemaakt? Ga jij voor een van de witte Future lab mercurials of voor de fel fluoriserende groene Phantoms?

In 2012 speelde onze eigen Rafael van der Vaart nog op de felgroene Nike CTR 3 die behalve de kleur ook veel overeenkomstigheden heeft met de huidige Future Lab 2 Phantom Venom. Behalve de CTR 3 uit 2012 zijn er ook gelijkenissen te zien met een model uit 2009, de groene Nike TOTAL-90 III. We hebben Thiago Alcantara en Harry Kane al op deze fel groene 2020 edities al even zien voetballen tijdens de trainingen bij Bayern en Tottenham.

Een opmerkelijk detail is dat op deze Future Lab Pack editie de coördinaten terug te vinden zijn. Als je deze breedte- en lengtegraad coördinaten bij Google Maps invoert dan brengt Google jou de locatie van het Nike Wereld hoofdkantoor in Beaverton, Portland in de Verenigde Staten. Zo specifiek zelfs dat je bij het inzoomen uitkomt op de middenstip van het ‘Nike Ronaldo’ voetbalveld. De coördinaten; die jij zelf kunt testen en uitproberen in Google zijn “45.509444, -122.830278” of je kunt “45°30’34.0″N 122°49’49.0”W” proberen. Klik bij het Google maps resultaat op de rode marker en zoom in om de locatie van dichtbij te bekijken.

Deze Part 2 release komt verder qua technische toepassingen en materialen grotendeels overeen met de release uit januari, eerder dit jaar. De Future Lab Part 2 Pack is nu verkrijgbaar bij voetbalschoenenmetsok.nl.

MEER PACKS & RELEASES