Nike Dream Speed 002 Pack

De Nike Dream Speed 002 Pack gemaakt om dromen uit te laten komen. Deze pack is sneller dan het licht en laat voetballers schitteren op het veld. Wil jij ook de show stelen? Dan nemen wij jou mee naar de bijzondere kicksen van deze pack.

Mercurial Superfly 7

Academy (TF)

Pro (FG)

Elite (FG)

Elite Kids (FG)

Mercurial Vapor 13

Elite (FG)

Pro (FG)

Academy (MG)

Academy (MG) Kids

Design van de Dream Speed 002 Pack

De Dream Speed 002 Pack kan je als voetbalfan niet ontgaan zijn. Deze pack valt direct op met de felle gele/groene kleuren die overlopen in de kleuren roze en blauw. Aan de buitenkant van de voet zijn heel veel blauwe stippen geplaatst, zodat dit mooi overloopt van geel naar blauw. Aan de andere kant zijn veel roze stippen geplaatst zodat dit mooi overloopt in de roze kleur. Twee Nike logo’s zijn te zien op de voetbalschoenen. Het Nike logo dat van de zijkant naar de voorkant overloopt heeft een rode rand. Het andere logo heeft weer de blauwe kleur als rand.

Een lesje natuurkunde met de Dream Speed 002 Pack

De overgang van de kleuren op de Dream Speed 002 Pack heeft een achterliggende gedachte. Ze vertegenwoordigen de verschillende lichtfrequenties en de snelheden die daar bijhoren. Ook worden in het nike logo de nummers 299,792,458 getoond. Dit zijn de nummers die de snelheid van het licht aangeven.

Meer snelheid door de nieuwe technologieën

De nieuwe 360 graden Flyknit valt direct op. De Dream Speed 002 Pack heeft geen traditionele zoolplaat meer. De Flyknit zorgt voor een veel betere pasvorm. Dankzij deze technologie is het veel flexibeler en zal het heel natuurlijk aanvoelen. Alsof jouw voet en schoen verbonden zijn met elkaar. De kicksen zijn zeker niet alleen snel in mooie weersomstandigheden. De ACC technologie zorgt ervoor dat je in alle weersomstandigheden kunt schitteren. De noppen zijn ook veranderd. Ze zijn meer gebogen en zijn 1 millimeter langer. De noppen lijken wel op klauwen. Hierdoor heeft de speler nog meer grip en kan die sneller van richting veranderen. Je zal veel sneller kunnen rennen als je jezelf had voorgenomen. Als laatste niet te vergeten is deze pack voorzien van NIKEGRIP. Deze technologie zorgt voor nog meer grip in de voetbalschoenen.

Variaties in deze collectie

De Dream Speed 002 Pack heeft alleen de modellen van de Vapor en Superfly. Een belangrijk verschil in het detail is dat de Superfly beschikt over de Dynamic collar van Nike. De Mercurial Vapor heeft daarentegen geen dynamic collar, behalve een hele subtiele versie bij de elite versie. Het maakt niet uit of je wil schitteren op kunstgras, normaal gras of in de zaal. De Dream Speed pack heeft voor alle soorten ondergronden een optie.

Welke spelers dragen schoenen uit deze Pack?

Stel je voor Kylian Mbappe met deze Dream Speed 002 Pack. Snel met snel maakt sneller dan het licht. Kylian Mbappe zal niet meer te stoppen zijn en dit zal gaan gebeuren, want Mbappe zal op deze schitterende mercurial superfly gaan spelen. Ook Sam Kerr zal zijn snelheid laten zien op de voetbalvelden met deze nieuwe kicksen en we kunnen niet wachten om nog meer spelers te zien schitteren op deze colorway.

NIKE DREAM SPEED 001 PACK

MEER PACKS & RELEASES