Nike CR7 Safari Pack

De Nike CR7 Safari pack neemt jou mee naar een lange en succesvolle samenwerking tussen Nike en Cristiano Ronaldo. De eerste versie van CR7 Safari kicksen werden in 2010 gelanceerd en heeft inmiddels 10 jaar later een nieuwe en verbeterde versie gelanceerd. Deze pack werd op 15 mei 2020 gelanceerd. Op deze dag werd Cristiano’s zoon Mateo 10 jaar oud. Hieronder is te zien wat deze pack te bieden heeft.

Mercurial CR7 Safari

Nike Safari accessoires om jouw look compleet te maken

Voorgaande Nike en Safari releases

In 1987 werden de eerste iconische Nike running sneakers gelanceerd. Dit waren de Nike Air Max Safari en Air Max 1. Dit waren vooruitstrevende running sneakers voor die tijd. Beide schoenen hadden veel gelijkenissen. De Air Safari is vooral bekend geworden door de unieke safari skin. Tegenwoordig is Air Max meer een fashion sneaker dan hardloop sneaker. Deze Safari colorway is ook verschenen op de basketbalschoenen van Air Jordan. Zo werden in de afgelopen jaren de Air Jordan 3 en Air Jordan 11 geïnspireerd door de Safari print. In 2010 werden de eerste Safari kicksen gelanceerd speciaal voor Ronaldo. Het waren zijn eerste signature schoenen die specifiek voor hem waren ontworpen. De Safari Kicksen uit 2010 zijn erg vergelijkbaar met de zojuist gelanceerde CR7 Safari Pack. Het grote verschil zit in de enkel collar en de noppen. De CR7 2010 kicksen hebben geen dynamic collar en de noppen zijn anders. Daarnaast verschilt de print iets door de wazige witte strepen op de CR7 2010 kicksen. Deze print was ontworpen vanuit de inspiratie voor de witte Cheetah, vandaar ook de bekende term ‘’Agile like a Cheetah’’.

De Nike Safari Pack bestaat voornamelijk uit Superfly modellen, omdat dit het favoriete model van Ronaldo is. Daarnaast heeft Nike één Vapor Safari versie uitgebracht. Deze modellen zijn ook weer onderverdeeld in verschillende prijsklassen. Voor de dure varianten moet je wezen bij Elite- en Pro modellen. De goedkopere versies zijn Academy en Club. 

Opvallende uitstraling met de Cheetah skin

Dat deze CR7 Safari skin opvalt is wel duidelijk. Ze zijn overheersend wit en bevatten super veel zwarte vlekken of stippen. Deze Safari colorway laat je direct denken aan het vacht van een witte jachtluipaard, Oftewel veel snelheid gegarandeerd. En dit is ook precies wat het merk wilt uitstralen met deze kicksen voor Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Deze Safari print is gemaakt door de bekende designer van Nike die ook verantwoordelijk is voor vele succesvolle Nike sneakers en basketbalschoenen. Deze designer heet Tinker Hatfield. De Swoosh van Nike wordt in een fel oranje kleur vertoond. Zo hebben de noppen ook een oranje kleur. Deze details zorgen voor een vrolijke, maar krachtige uitstraling. 

De CR7 Safari Pack geïnspireerd door de Air Max Safari hardloopschoenen uit 1987

Ook de Nike Safari CR7 pack heeft weer een aantal belangrijke technologieën om de kicksen beter te laten functioneren. De flyknit technologie zorgt voor een veel betere pasvorm en flexibiliteit. Dit is een 360 graden zoolplaat. De schoenen zullen aanvoelen als een extra huid en de bewegingen voelen heel natuurlijk aan. Dit komt door de constructie van de Flyknit en het High Tenacity gaas dat is toegevoegd. Dit alles zorgt voor een betere lockdown van voorvoet tot hiel. Vanzelfsprekend is ook de bekende technologie ACC aanwezig op de Safari Pack. Dit zorgt voor een abnormale balbeheersing in letterlijk alle mogelijke weersomstandigheden. De wielrenschoenen hebben ook invloed gehad bij de CR7 voetbalschoenen. Zo is er aandacht besteed aan het verbeteren van de grip en ondersteuning. De Aerotak zoolplaat zorgt voor deze extra ondersteuning. De noppen hebben de vorm van klauwen en dit kan je ook voelen bij het veranderen van richting op hoge snelheden. Deze constructie is gebaseerd op het sprinten van jachtluipaarden. De NikeGrip technologie moet ook zeker niet vergeten worden. Dit is een bijzondere 3D textuur die beter aansluit op de inlegzool. Op deze manier zal het schuiven in de schoen minder voorkomen en vindt er een perfecte schokdemping plaats. In het geval van de Mercurial Superfly is de collar extra verlaagd. Dit zorgt voor een nog beter en natuurlijk gevoel. Deze dynamic fit collar zorgt vanzelfsprekend ook voor het nog beter aanvoelen als één geheel. Dit zijn behoorlijk wat technologieën, maar hierdoor kunnen jij en Ronaldo wel schitteren op de voetbalvelden. 

Gaat alleen Ronaldo op deze Pack spelen

Deze Safari Pack is geheel toegewijd aan Cristiano Ronaldo. Hij zal aan het begin van seizoen 20-21 de Safari kicksen dragen. Ronaldo zal weer willen bewijzen dat hij nog steeds kan presteren met zijn 35 jaar. Ronaldo zijn statistieken zijn nog steeds buitenaards. Sinds het seizoen 07-08 heeft hij maar liefst 10 seizoen meer dan 25 doelpunten gemaakt in de nationale competitie. Dit jaar heeft die weer 31 doelpunten gemaakt in de Serie A en heeft hij Juventus op weg geholpen naar hun kampioenschap. In totaal heeft Ronaldo 725 doelpunten gemaakt en 220 assists geleverd en dit in precies 1000 wedstrijden. Kortom we kunnen er niet aan twijfelen dat hij een echte goalgetter is die ook aankomend seizoen nog aan de lopende band zal scoren. Ben jij nou ook een echte goalgetter, schaf dan deze toppers aan en scoor aan de lopende band zoals CR7 al jaren doet.

MEER PACKS & RELEASES