Nike CR7 Safari Pack

De Nike CR7 Safari pack neemt jou mee naar een lange en succesvolle samenwerking tussen Nike en Cristiano Ronaldo. De eerste versie van CR7 Safari kicksen werden in 2010 gelanceerd en 10 jaar later, op dit moment, heeft Nike een nieuwe en verbeterde versie gelanceerd. Hieronder is te zien wat deze pack te bieden heeft.

Mercurial CR7 Safari

Nike Safari accessoires om jouw look compleet te maken

De collectie van deze CR7 Safari Pack

De Nike Safari Pack bestaat uit de Mercurial Vapor en Mercurial Superfly. Deze modellen zijn ook weer onderverdeeld in verschillende prijsklassen. Voor de dure varianten moet je wezen bij Elite- en Pro modellen. De goedkopere versies zijn Academy en Club. 

Opvallende uitstraling met deze Pack

Dat deze CR7 Safari voetbalschoenen opvallen is duidelijk. Ze zijn overheersend wit en bevatten super veel zwarte vlekken of stippen. Deze combinatie laat je direct denken aan het vacht van een witte jachtluipaard, Oftewel veel snelheid gegarandeerd. En dit is ook precies wat Nike wilt uitstralen met deze kicksen voor Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. De Swoosh van Nike wordt in een fel oranje kleur vertoond. Zo hebben de noppen ook een oranje kleur. Deze details zorgen voor een vrolijke, maar krachtige uitstraling. Het verschil tussen een Vapor en Superfly zijn de sokken. De Mercurial Superfly heeft altijd sokjes en de Mercurial Vapor heeft nooit sokjes. 

De CR7 Safari Pack geïnspireerd door wielrenschoenen

Ook de Nike Safari CR7 pack heeft weer een aantal belangrijke technologieën om de kicksen beter te laten functioneren. De flyknit technologie zorgt voor een veel betere pasvorm en flexibiliteit. Dit is een 360 graden zoolplaat. De voetbalschoenen zullen aanvoelen als een extra huid en de bewegingen voelen heel natuurlijk aan. Dit komt door de constructie van de Flyknit en het High Tenacity gaas dat is toegevoegd. Dit alles zorgt voor een betere lockdown van voorvoet tot hiel. Vanzelfsprekend is ook de bekende technologie ACC aanwezig op de Safari Pack. Dit zorgt voor een abnormale balbeheersing in letterlijk alle mogelijke weersomstandigheden. De wielrenschoenen hebben ook invloed gehad bij de CR7 voetbalschoenen. Zo is er aandacht besteed aan het verbeteren van de grip en ondersteuning. De Aerotak zoolplaat zorgt voor deze extra ondersteuning. De noppen hebben de vorm van klauwen en dit kan je ook voelen bij het veranderen van richting op hoge snelheden. Deze constructie is gebaseerd op het sprinten van jachtluipaarden. De NikeGrip technologie moet ook zeker niet vergeten worden. Dit is een bijzondere 3D textuur die beter aansluit op de inlegzool. Op deze manier zal het schuiven in de schoen minder voorkomen en vindt er een perfecte schokdemping plaats. In het geval van de Mercurial Superfly is het sokje extra verlaagd. Dit zorgt voor een nog beter en natuurlijk gevoel. Deze sok zorgt vanzelfsprekend ook voor het nog beter aanvoelen als één geheel. Dit zijn behoorlijk wat technologieën, maar hierdoor kunnen jij en Ronaldo wel schitteren op de voetbalvelden. 

Zal alleen Cristiano Ronaldo op deze Safari Pack gaan spelen

Deze Safari Pack is geheel toegewijd aan Cristiano Ronaldo. Hij zal aan het begin van seizoen 20-21 de Safari kicksen dragen. Ronaldo zal weer willen bewijzen dat hij nog steeds kan presteren met zijn 35 jaar. Ronaldo zijn statistieken zijn nog steeds buitenaards. Sinds het seizoen 07-08 heeft hij maar liefst 10 seizoen meer dan 25 doelpunten gemaakt in de nationale competitie. Dit jaar heeft die weer 31 doelpunten gemaakt in de Serie A en heeft hij Juventus op weg geholpen naar hun kampioenschap. In totaal heeft Ronaldo 725 doelpunten gemaakt en 220 assists geleverd en dit in precies 1000 wedstrijden. Kortom we kunnen er niet aan twijfelen dat hij een echte goalgetter is die ook aankomend seizoen nog aan de lopende band zal scoren. Ben jij nou ook een echte goalgetter, schaf dan deze toppers aan en scoor aan de lopende band zoals CR7 al jaren doet.

MEER PACKS & RELEASES

Menu