Mizuno Victory Gold Pack

Victory Gold Pack

Mizuno heeft veel te vieren dit jaar. Kort na de vijfendertigste verjaardag van het Morelia model presenteren wij nu de Mizuno Victory Gold Pack. Met deze pack geeft Mizuno een eerbetoon aan een van de meest bijzondere edelmetalen van de laatste decennia, goud.

Rebula III

Morelia II

Morelia Neo II

Morelia Neo II

Rebula III Elite

Morelia II Elite

Morelia Sala Classic

Morelia Sala Club

Wil jij opvallen op het voetbalveld met een unieke colorway? Dat is geen probleem, genoeg keuze in deze Mizuno Victory Gold Pack om een statement te maken op het veld.

Twee Rebula Victory Gold variaties

In deze pack zijn twee variaties van het Rebula III model gelanceerd. De Rebula in marineblauw en goudkleurige combinatie en de andere elite variant in zwart en goudkleur combo. De fg natuurgras editie waarbij de veters, de tong en de hak de marineblauw kleur hebben wordt ook wel de Made in Japan edition genoemd. Deze Made in Japan tekst is ook in de binnenzool van de schoen te zien. Dit is de duurste editie in deze Victory Gold Pack.

De tweede variatie die wij in onze collectie hebben is de elite firm ground editie met zwarte hak en de goud glimmende voorvoet. Aan de achterzijde van de hak staat verticaal in gouden letters Rebula geschreven. Daarboven zie je het Rebula icoontje en het gouden Mizuno logo. Bij de veters zijn een aantal vetergaten extra breed in de schoen verwerkt om een strakkere en naadloze fit te creëren. Het speciale 3D CR-Frame is geïmplementeerd in de zool om voldoende ondersteuning en optimale grip te kunnen bieden tijdens het voetballen.

Verder is aan de binnenzijde van de schoen een specifieke mesh van materialen aangebracht die ervoor zorgt dat de schoen na een of twee trainingssessies gelijk helemaal als gegoten zit. Het silhouet en de pasvorm zal hierdoor na enkele voetbalpotjes al aanvoelen als de perfecte match. Deze elite versie is te snel herkennen aan het feit dat bij deze Rebula III de goud gekleurde voorvoet een groter deel van de schoen bedekt.

Ga jij voor de Morelia II of de tweede generatie Morelia NEO edition?

De laatste release in de stijl van goudkleurige mizuno voetbalschoenen begon met de zeer gelimiteerde oplage van de Morelia 2. Deze release was gelimiteerd tot 35 paar in de gouden colorway. Een referentie van Mizuno naar de 35 jarige historie met deze golden colorway. De gouden colorway is al enige jaren een belangrijk element in de Mizuno designs. In het bijzonder het gouden logo wat al jaren een prominente positie heeft bij vele Mizuno pack releases. Niet alleen voor voetbal maar ook andere sporten zoals handbal, rugby en volleybal.

In januari 2020 werd de vijfendertigste verjaardag van het Morelia model al gevierd met 3 unieke remakes van de originele iconische Morelia schoen. In de traditionele zwarte en witte kleuruitvoeringen. Dit traditionele model werd in het verleden al gedragen door onze eigen Patrick Kluivert en andere topvoetballers zoals Roberto Carlos, Kaká en Guillermo Rodriguez. Het Japanse voetbalmerk kondigde de campagne destijds aan als het jaar van de Morelia, dus wij vermoeden dat we nog enkele bijzondere releases van dit model kunnen verwachten in de laatste maanden van dit jaar.

Een van de features die bij deze release opvalt is de gouden tekst ‘Morelia’ met daaronder het blauwe Mizuno logo in de originele kleurstijl en de tekst NEO die refereert naar deze specifieke Morelia NEO uitvoering. De schoen is gemaakt van premium kangoeroeleer, wat ook een van de terugkerende kenmerkende materialen is bij alle Morelia lanceringen. Het gouden omhulsel bij de hak wat iets breder wordt Runbird genoemd.

Torres en zijn gouden Mizuno boots

We zijn al wat gewend van het Mizuno merk als het gaat om gouden voetbalschoenen. Toen de Spaanse top-aanvaller Fernando Torres in 2018 naar Japan ging en bij de Japanse voetbalclub Sagan Tosu tekende viel natuurlijk te verwachten dat hij een sponsordeal met het Japanse merk zou gaan tekenen. Niet lang na zijn start in Japan werd Torres al gespot op de trainingsvelden op de nieuwste Mizuno’s. Torres heeft in Japan een kortbondige periode, maar twee mooie seizoenen gedraaid waar hij de harten van de Japanse voetbalfans wist te veroveren.

In augustus 2019 vond Torres het op zijn 35 jarige leeftijd wel mooi geweest en maakte hij na een zeer succesvolle, en soms ietwat tumultueuze voetbalcarrière bekend dat hij er een streep achter zou gaan zetten. Totaal passend bij de Japanse cultuurwaarden en gewoonten ging Mizuno gelijk aan de slag met het produceren van een bijzonder presentje voor Fernando Torres. Om deze unieke speler te bedanken ontwikkelde Mizuno een unieke editie voor Fernando als eerbetoon. De volledig gouden Mizuno’s met de bijpassende naam Mizuno Morelia NEO 2 ‘Farewell edition’.  Op de linker schoen stond een speciale tekst in het Spaans waarmee Fernando bedankt wordt voor zijn inzet en hem veel succes gewenst wordt. Op de rechterschoen is dezelfde tekst af te lezen maar dan in het Engels.

MEER PACKS & RELEASES