Adidas Uniforia Pack

Adidas Uniforia 2020

Feest! Het voetbal is terug en dit wordt gevierd met de adidas Uniforia Pack. Deze kleurrijke pack geeft een vrolijk gevoel en dit hebben we allemaal wel nodig tijdens de bizarre tijden ten gevolge van corona. De kicksen uit deze pack zijn geïnspireerd door de kleuren van de EK 2020 bal. Wat is jouw favoriete kleur uit deze uniforia release?

Copa 20+

Nemeziz 19+

Predator 20+

x 19+

Verschillende Uniforia edities

Welke modellen komen in deze Uniforia Pack voor?

De Adidas Uniforia Pack bevat alle belangrijke modellen. Elk model heeft als basiskleur wit, maar de kleuren daaromheen zijn verschillend bij elk model. Hierdoor is deze pack super kleurrijk. Hierbij is de Adidas X roze. De Predator is rood met geel en de Nemeziz en Copa hebben allebei een vergelijkbare neon groene/gele kleur. Ook is er de keus voor verschillende prijscategorieën. Hierbij zijn de + en 1 modellen duurdere dan de andere modellen. Een belangrijk verschil tussen de verschillende prijscategorieën is dat de Predator+ variant geen veterconstructie heeft en de 20.1 heeft dit wel. Meestal geldt ook: hoe duurder, hoe meer technologieën in de schoen verwerkt zijn. 

De Predator Uniforia met vurige kleuren 

Deze wit met rode colorway uit de Adidas Uniforia Pack was in eerste instantie bedoeld voor het EK 2020. Maar dit ging helaas niet door vanwege corona. Daarom zal dit model voornamelijk gedragen worden tijdens de voorbereiding op het seizoen van 20/21. Dit model is grotendeels wit met gele en rode vlekken over de punt, deel van de zijkant en zoolplaat van de kicksen. Deze vlekken laten ons denken aan vurige vlammen. 

Op technisch vlak zijn er niet veel grote wijzigingen doorgevoerd deze nieuwe uniforia uitvoering. De bekende spikes zijn weer te zien en deze worden ook getoond in rode en gele kleuren op de voorvoet. 406 spikes worden verdeeld over de voorvoet. Deze spikes zorgen voor een betere grip op de bal en is het mogelijk een de bal een effect mee te geven zoals Beckham dat kon. De splitzool zorgt voor een nog natuurlijkere feel and touch. Door deze technologie wordt het gewicht van de voetbalschoen verlaagd en zal de speler nog makkelijker van richting kunnen veranderen. Vanzelfsprekend is ook bij dit model de high cut collar aanwezig die het natuurlijke gevoel naar een ongeëvenaard niveau brengen. Het enkelgedeelte is wit en sluiten perfect aan op de voet. Daarnaast zorgt de upper, dat bestaat uit gebreid materiaal, ook voor een betere fit. 

Een waar kunstwerk van Picasso, de Nemeziz Uniforia

Vieren dat voetbal terug is, betekent ook het vieren dat Messi weer terug op de voetbalvelden komt. De nemeziz Uniforia zal natuurlijk gedragen worden door Lionel Andrés Messi Cuccittini. Dit is al jaren zijn favoriete schoen. In deze release uitgebracht in een groen en blauwe kleuren editie. Deze kleuren lijken geverfd met een kwast als een ware Picasso. De kleuren lopen van de voorvoet naar de zijkant en onderkant van de schoen. Het bekende logo met de drie strepen staat op de hiel aan de buitenkant afgebeeld. 

Het uppergedeelte van deze schoen doet denken aan een ingetapete enkel. Deze tension tape technologie is ontstaan vanuit het gebruik om vlak voor wedstrijden je voeten in te tapen. Het voordeel van deze constructie is dat de voeten strakker aanvoelen in de schoen zonder ook maar 1 procent bewegingsvrijheid te verliezen. Het zal veel natuurlijker aanvoelen en dat zal je balgevoel ook goed doen. Daarnaast is het aan en uittrekken gemakkelijker, dankzij de v-vormige collar. Deze enkelcollar heeft een rubberen pad, die verschuiving en het wegglijden in de zool helpt voorkomen. Als laatste wordt gebruik gemaakt van split tooling. Deze technologie heeft betrekking op de zool. Deze zool zorgt voor een nog grotere vrijheid van beweging en ondersteuning van de voeten.

Draaien als Paulo Dybala met de Copa 20

Ook de Copa Uniforia heeft wit als basiskleur. Verder zijn over de gehele kicksen neon groene en zwarte stippen en strepen te vinden. Deze strepen en stippen lijken erop geverfd. De groene kleur wordt ook wel Signal-green genoemd. Daarnaast heeft deze versie de benodigde technologieën om voetballers optimaal te laten presteren. De upper bestaat uit het materiaal kangoeroeleer. Dit leer staat erom bekend dat het zich perfect kan vormen naar de individuele vorm van de voeten. Kortom aan de pasvorm zal het niet liggen. De collar van dit model is iets lager dan de andere modellen en zorgt ook voor een natuurlijk gevoel. Niet te vergeten, Het Primeknit materiaal voorkomt verschuiving in de kicksen. Bovendien kan de bal beter beheerst worden door de X-Ray schuimvulling. Dit houdt in dat de bovenkant uitgerust is met een cushioning technologie. Verdere opmerkelijke features zijn een verbeterde schokdemping, meer stabiliteit en verfijnde grip, onder andere vanwege de Ortholite binnenzool en de Exoframe zool. Draai net zo snel weg bij je tegenstander als Frenkie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ronde noppen aan de onderzijde, te zien bij het 20+ model. Deze noppen maken snelle en plotselinge draaibewegingen mogelijk.

De Uniforia X19 maken roze populairder dan ooit

De Uniforia X19 kleurt roze met als basiskleur wit. De roze strepen lopen van de voorvoet naar de zijkanten en lijken op geverfde strepen. Op de hiel is een roze X te zien en ook de voorste noppen kleuren roze. De drie strepen zijn op de wreef te zien en zijn zwart. De laag uitgesneden Claw Collar creëert een heerlijke pasvorm en stabiliteit die nodig is voor het behalen van een hoge vaart. Het merk heeft extra aandacht besteed aan het creëren van de perfecte lockdown, door de ribbels te plaatsen op de hiel van de schoenen. Een uniek geweven materiaal boven de hiel biedt daarnaast ook veel bewegingsvrijheid. Als laatste beschikt de Uniforia X19 over de X-layskin. Deze skin is doorzichtig, waardoor jouw eventuele voetbalsokken in de kicksen zichtbaar zullen zijn. Daarnaast is dit materiaal super licht en zorgt het voor een betere fit. 

Er zullen veel sterspelers spelen op Adidas Uniforia Pack. Op elk model spelen weer andere topvoetballers. Op de X 19+ zullen Son Heung-min, Jamie Vardy, Felipe Anderson en Dani Alves spelen. Keylor Navas en Harry Winks zullen op de rode Uniforia gaan spelen.  De creative Spanjaard, Isco, zal spelen op de Nemeziz 19.1. Als laatste zal de Copa 19.1 gedragen worden door Jordi Alba, Thomas Meunier en Donny van de Beek. Kortom deze pack zal ongetwijfeld veel voorbijkomen op de voetbalvelden.

MEER PACKS & RELEASES