Adidas Tormentor Pack

De Adidas Tormentor Pack laat ons terugdenken aan het wervelende WK in 2002. Het WK waar Guus Hiddink een held in Zuid Korea werd, Nederland zich helaas niet plaatste en de adidas Predator Mania het WK echt spectaculair maakten. Onder andere Zidane en Beckham, ook wel Becks genoemd, schitterde op deze mooie kicksen, met de Japanse blauwe kleuren. Adidas heeft vernieuwde versies gecreëerd met de technologieën van dit moment. Geniet hier van wat de Tormentor Pack ons allemaal te bieden heeft.

Predator "Tormentor"

Mania (FG)

20+ (FG)

Mania Sneaker (TR)

20.1 Low (FG)

20.1 High (FG)

20.1 (AG)

20.3 LL (FG)

20.3 (FG)

20.3 LL KIDS (FG)

20.3 KIDS (FG)

Uiterlijk van de inspirerende Tormentor Pack

De Predator Tormentor voetbalschoenen hebben de blauwe kleuren die ons aan het tenue van Japan laten denken. Daarnaast zijn er veel rode accenten aanwezig op de voorkant, achterkant en onderkant. Hierbij zijn de voorkant en een klein stukje van de zijkant voorzien van rode puntjes, ook wel spikes genoemd. Het embleem mag zeker niet ontbreken en deze zijn duidelijk in het wit te zien op de zijkant. De onderkant van de Tormentor Pack is ook een opvallend punt. De noppen zijn rood en 11 noppen zijn op tactische plekken neergezet. Het Primeknit materiaal zorgt voor een extra natuurlijk verbonden gevoel tussen de voeten en schoenen. Hierdoor zal elke stap licht aanvoelen. Ze zijn meer verhoogd in vergelijking met de vorige edities. Het design is redelijk strak maar niet onprettig en vormt mooi om je enkel heen.

Een balcontrole waar Zinedine Zidane jaloers op is

De rode spikes aan de voorkant en een stukje van de zijkant zorgen voor een enorme balbeheersing. De Spikes zitten precies op de plekken waar de bal en voet met elkaar verbonden worden. Deze DemonSkin laat jou een balcontrole krijgen waar de baltovenaar Zinedine Zidane jaloers op zou zijn.

Verander van richting zoals Messi bij verdedigers doet

De Adidas Tormentor Pack is zo gemaakt dat je sneller van richting kan veranderen op het veld. Ze hebben een zool dat bestaat uit twee delen. Hierdoor wordt het gewicht beter verdeeld en dus onnodig gewicht verwijderd. Ook de 11 rode noppen zorgen voor een verhoogd rotatie niveau. Deze zijn op plekken gezet waardoor de voeten veel steun krijgen bij het veranderen van richting. Zo kan jij ook net zo snel van richting veranderen als Messi doet op het hoogste podium.

Welke opties biedt deze collectie?

De Tormentor Pack bestaat alleen uit Predator voetbalschoenen. Het Mania model en de 20+ variant zijn de populairste keuzes. Dit zijn wel de duurste varianten. Daarom kan je ook kiezen voor de Predator 20.1 tot en met 20.3. Deze varianten lijken aardig veel op de 20+, maar ze verschillen in details zoals iets lagere primeknit sok en iets minder kwaliteit. De Predator mania verschilt wel erg van uiterlijk, behalve de kleuren. Het Mania model lijkt qua uiterlijk erg op de versie van 2002, waarbij het klittenband op de bovenkant van de schoen heel kenmerkend was. Er zijn maar 1500 exemplaren, dat maakt deze schoen ook heel erg exclusive.

Welke voetballers spelen op de adidas Tormentor Pack?

De adidas Tormentor Pack is vanzelfsprekend populair onder voetballers. De Blauw met rode voetbalschoenen staan bekend om hun sierlijkheid. Voetballers ervaren meer balcontrole en zijn tevreden over de pasvorm rond de voeten. Zo draagt een van de geliefde middenvelders van Barcelona, Ivan Rakitic de Mania editie uit de Tormentor Pack.

MEER PACKS & RELEASES