Adidas Mutator Pack

De Mutator Pack collectie

De Adidas Mutator Pack is gemaakt voor de beste spelers ter wereld en laat hen opvallen door de opvallende kleuren en vernieuwde technologieën, waaronder de Demonskin Technologie. Wij nemen je mee naar deze bijzondere pack die jou ongetwijfeld zal laten shinen. In de rij hieronder zie je de elite natuurgras modellen uit de Mutator Pack. Dit zijn de meest geavanceerde modellen die in de hoogste competities gedragen worden door de profvoetballers.

Copa 20+

Nemeziz 19+

Predator 20+

x 19+

Variaties van de elite modellen

Hieronder hebben wij de uitvoeringen getoond met verschillende specificaties, zoals veterloos, of zonder enkelsok, variërende noppensystemen, laag geprijsde modellen en andere opties.

De rode Mutators zijn verreweg het populairste in deze collectie. Hier gaat dan ook alle aandacht naar, maar de Adidas Mutator Pack heeft nog veel meer te bieden. Zo kan je ook kiezen voor de nieuwe Nemeziz, waar messi op speelt, X of de Copa’s. Binnen deze categorieën zijn ook weer goedkopere varianten van het betreffende merk. Waar de Nemeziz en X blauw kleuren, schitteren de resterende twee silos in de rode kleuren.

De rode Mutators zetten jou in vuur en vlam

De Predator Mutator valt meteen op door de kleurencombinatie van zwart en rood. De rode vlekken op de voorkant en zijkant lijken precies op vurige vlammen. De achterkant is zwart. De Predator Mutator laten meteen een sterke indruk achter. Er zitten welgeteld 406 spikes op dit model. Ze zijn op strategische plekken geplaatst. Dit zijn voornamelijk de plekken waar de bal contact heeft met de voeten. De DemonSkin spikes zorgen voor de perfecte grip op de bal en laat jou net zo goed effect pases versturen als Beckham dat ooit kon. De onderkant laat mooie patronen zien. Ook hier zijn de zwarte en rode kleuren met elkaar gecombineerd, waardoor de onderkant qua design erg sterk overkomen. De ronde en driehoekige noppen zijn precies op plekken gezet, zodat de voetballer sneller van richting kan veranderen. Dit geldt ook voor de tweedelige zool die overbodig gewicht wegneemt. Ook dit is een factor dat de voetballer sneller van richting kan veranderen.

Deze 19+ editie kunnen we niet overslaan

Dit model uit het Mutator Pack mag niet vergeten worden. De lievelingsschoenen van de beste speler ter wereld, ook wel Lionel Messi, heeft een goede indruk achtergelaten bij ons. Deze mutator 19+ bevat de kleuren wit en blauw. Deze kleuren worden over de gehele schoen gecombineerd. Torsion tape is het materiaal wat wordt gebruikt bij dit model. De Nemeziz 19+ ziet er nog wendbaarder uit dan Lionel Messi die langs zijn tegenstanders dribbelt. En natuurlijk zijn de drie kenmerkende drie strepen te zien op de achterzijde van de schoen. Meer ontdekken over deze lancering? Neem dan een kijkje bij het product zelf voor een meer uitgebreide beschrijving van de technologieën die zijn toegepast op dit model.

Copa Mutator

Dit is een iets minder opvallende model uit het Mutator Pack, maar zeker niet minder mooi. De hoofdkleur is rood en de sokken zijn zwart. De upper is gemaakt van kangoeroeleer en heeft golvende vormen die over de gehele kicksen te zien zijn. Het kangoeroe zorgt voor een betere pasvorm. Het valt ons ook direct op dat er geen veters aanwezig zijn. Ook maakt adidas gebruikt van een technologie met de naam Fusionskin. Dit is een manier van het bewerken van het kangoeroeleer. Hierdoor is de upper van de Copa vrijwel naadloos. De Copa heeft dus meer gevoel tijdens de aanraking met de bal en een grotere en schonere oppervlakte om mee te schieten. Nieuwsgierig geworden wat deze Mutator nog meer te bieden heeft? Klik op een van de productafbeeldingen hierboven voor meer detailinformatie.

Deze pack laat spelers wereldwijd schitteren

De Mutator Pack is niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Het zijn waarschijnlijk de meeste populairste schoenen van het moment. Vele sterren spelen op deze fabuleuze voetbalschoenen en laten zien hoe goed zij kunnen voetballen. Zo speelt Messi op de Nemeziz 19.1. Messi verbrak tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Eibar een nieuw record. Hij was als eerste speler van de voetbalgeschiedenis bij 1000 doelpunten betrokken in clubverband. Er zijn nog vele andere sterspelers die op de kicksen uit deze colorway spelen. Zo schitteren Son Heung-Min, Paul Pogba, Mohamed Salah en Ter Stegen op de nieuwste colorway uit de adidas Mutator Pack.

MEER PACKS & RELEASES