Adidas Mutator Pack

De Mutator Pack collectie

De Adidas Mutator Pack is gemaakt voor de beste spelers ter wereld en laat hen opvallen door de opvallende kleuren en vernieuwde technologieën, waaronder de Demonskin Technologie. Wij nemen je mee naar deze bijzondere pack die jou ongetwijfeld zal laten shinen. In de rij hieronder zie je de elite natuurgras modellen uit de Mutator Pack. Dit zijn de meest geavanceerde modellen die in de hoogste competities gedragen worden door de profvoetballers.

Copa 20+

Nemeziz 19+

Predator 20+

x 19+

Variaties van de elite modellen

Hieronder hebben wij de uitvoeringen getoond met verschillende specificaties, zoals veterloos, of zonder enkelsok, variërende noppensystemen, laag geprijsde modellen en andere opties.

De Predator Mutator 20+ is verreweg het populairste uit deze collectie. Hier gaat dan ook alle aandacht naar, maar de Adidas Mutator Pack heeft nog veel meer te bieden. Zo kan je ook kiezen voor de nieuwe Nemeziz, waar messi op speelt, X of de Copa’s. Binnen deze categorieën zijn ook weer goedkopere varianten van het betreffende merk. Waar de Nemeziz en X blauw kleuren, schitteren de predator en de copa in de rode kleuren.

De Predator Mutator zet jou in vuur en vlam

De Predator Mutator valt meteen op door de kleurencombinatie van zwart en rood. De rode vlekken op de voorkant en zijkant lijken precies op vurige vlammen. De achterkant van de Predator Mutator zijn zwart. De Predator Mutator laten meteen een sterke indruk achter. Er zijn welgeteld 406 spikes op deze voetbalschoenen. Ze zijn op strategische plekken geplaatst. Dit zijn voornamelijk de plekken waar de bal contact heeft met de voeten. De DemonSkin spikes zorgen voor de perfecte grip op de bal en laat jou net zo goed effect pases versturen als Beckham dat ooit kon. De onderkant laat mooie patronen zien. Ook hier zijn de zwarte en rode kleuren met elkaar gecombineerd, waardoor de onderkant qua design erg sterk overkomen. De ronde en driehoekige noppen zijn precies op plekken gezet, zodat de voetballer sneller van richting kan veranderen. Dit geldt ook voor de tweedelige zool die overbodig gewicht wegneemt. Ook dit is een factor dat de voetballer sneller van richting kan veranderen. EN de Predator Mutator heeft nog veel meer te bieden voor jou.

Mutator Pack de Nemeziz 19+

Dit model uit het Mutator Pack mag niet vergeten worden. De lievelingsschoenen van de beste speler ter wereld, ook wel Lionel Messi, heeft een goede indruk achtergelaten bij ons. De Nemeziz mutator 19+ bevat de kleuren wit en blauw. Deze kleuren worden over de gehele voetbalschoen gecombineerd. Torsion tape is het materiaal wat wordt gebruikt bij dit model. De Nemeziz 19+ ziet er nog wendbaarder uit dan Lionel Messi die langs zijn tegenstanders dribbelt. En natuurlijk zijn de drie kenmerkende strepen van adidas te zien op de achterkant van de zijkant te zien. Meer zien van de Nemeziz mutator? Neem dan een kijkje bij het product zelf voor een uitgebreidere beschrijving van de technologieën die zijn toegepast op de Nemeziz mutator.

Copa Mutator

Dit is een iets minder opvallende model uit het Mutator Pack, maar zeker niet minder mooi. De hoofdkleur is rood en de sokken zijn zwart. De upper is gemaakt van kangoeroeleer en heeft golvende vormen die over de gehele kicksen te zien zijn. Het kangoeroe zorgt voor een betere pasvorm. Het valt ons ook direct op dat er geen veters aanwezig zijn. Ook maakt adidas gebruikt van een technologie met de naam Fusionskin. Dit is een manier van het bewerken van het kangoeroeleer. Hierdoor is de upper van de Copa mutator vrijwel naadloos. De copa mutator heeft dus meer gevoel tijdens de aanraking met de bal en een grotere en schonere oppervlakte om mee te schieten. De kenmerkende drie strepen van Adidas zijn te zien op de zijkant van dit model. Ben je al nieuwsgierig geworden wat deze Copa Mutator nog meer te bieden heeft? Ga dan naar het product zelf voor meer informatie.

De Mutator voetbalschoenen laat spelers wereldwijd schitteren

De Mutator Pack is niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Het zijn waarschijnlijk de meeste populairste schoenen van het moment. Vele sterren spelen op deze fabuleuze voetbalschoenen en laten zien hoe goed zij kunnen voetballen. Zo speelt messi op de Nemeziz 19.1. Messi verbrak tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Eibar een nieuw record. Hij was als eerste speler van de voetbalgeschiedenis bij 1000 doelpunten betrokken in clubverband. Dit deed Messi terwijl hij op de Nemeziz Mutator speelde. Er zijn nog vele andere sterspelers die op de kicksen uit deze Mutator Pack spelen. Zo schitteren Son Heung-Min, Paul Pogba, Mohamed Salah en Ter Stegen op de kicksen uit het Mutator Pack.

MEER PACKS & RELEASES

Menu