Adidas Locality Pack

Felle colorways in de nieuwe Locality Pack

De adidas Locality Pack werd na het lange wachten op 24 juni 2020 eindelijk gelanceerd. Deze pack is meerdere keren opnieuw uitgesteld wegens de onzekerheid rondom het EK 2020. Drieënhalve maand later zijn deze fluoriserende modellen eindelijk verkrijgbaar in Europa bij alle voetbal retailers en voetbal webshops. Uiteindelijk heeft de livegang kort na de release van de Dark Motion Pack plaatsgevonden.

Locality Predator 20+ Rood

Locality X 19+ Roze

Locality Copa 20+ Groen

Van lokaal naar globaal, de Locality Pack

Deze Locality pack stond initieel ook gepland om voorafgaand aan het Europees Kampioenschap van 2020 en in combinatie met de Uniforia voetbal gelanceerd te worden. Maar het EK is inmiddels verplaatst. De colorway in deze pack is geïnspireerd door de dominante kleuren die ook terug te zien zijn in de adidas Uniforia bal. De Uniforia bal had bij het toernooi als officiële wedstrijdbal moeten dienen.

Rode predator Locality ook in low cut versie beschikbaar

De Predators zijn bij ons verkrijgbaar in de 20+ plus uitvoering, de 20.1 high cut en de low cut editie en de predator 20.3 uitvoering voor volwassenen en voor kinderen. Predator heeft drie tinten rood die met kleine afwijkende nuances zijn aangebracht in deze rode colorway. Door deze drie tinten heeft de rode locality uitvoering de bijnaam Triple Pop gekregen. Deze versie heeft welgeteld 406 demonskin stekels die erg lijken op de stekels van de puntige woestijn hagedis die de bijnaam de puntige duivel heeft. Behalve de uiterlijke feature van deze demonskin zorgen deze rubberen stekels voor extra balcontrole bij het contact met de voetbal.

Sinds dit jaar is er voor het eerst ook een lage versie van beschikbaar bij elke gelanceerde colorway. Dit is de Predator 20.1 Low FG, deze versie is bij de enkel lager uitgesneden. In deze locality pack is alleen de laag uitgesneden versie voor het type ondergrond zacht natuurgras beschikbaar.

Pink speed

De roze x is zoals altijd verkrijgbaar met en zonder veters. Deze adidas x zonder veters werd voor het eerst in juli 2019 gelanceerd en met succes want sindsdien is deze versie vaste waarde bij alle adidas packs. Veterloze X release komt met de unieke X-Layskin technologie van materiaal die een groot deel van het bovenwerk bedekt.

Het groene Copa monster

Het groene monster, oftewel de limoen groene Copa’s. Behalve de felle groene kleur is in dit design nog iets opvallends wat je zou kunnen herkennen, mits jij vroeger goed hebt opgelet in de klas bij AK. Als je goed kijkt is een patroon te herkennen in het design wat je vroeger mogelijk in jouw aardrijkskunde studieboeken hebt gezien op de lagere school. Het patroon komt overeen met het patroon dat in de aardrijkskunde en geografie gebruikt wordt om reliëf op kaarten weer te geven of beter zichtbaar te maken, op deze kaarten vaak gepaard met de hoogte van het specifieke punt of het gebied in meters.

Ga jij voor de veterloze Copa 20+ editie of ben jij iemand die voorkeur heeft voor de traditionelere uitvoering met veters die je extra strak kunt trekken voor een betere lockdown in de schoen? Beide uitvoeringen, zowel de 20 plus als de 20.1 zijn in de felgroene locality uitvoering verkrijgbaar.

De Nemeziz ontbreekt. Wat heeft adidas in petto voor deze silo?

Het feit dat de Nemeziz silo van adidas bij deze Locality Pack ontbreekt roept bij ons de vraag en het vermoeden op dat er binnenkort een unieke Nemeziz colorway of een nieuwe Nemeziz generatie gelanceerd gaat worden. Het blijft in dit geval natuurlijk simpelweg gissen omdat wij helaas niet kunnen meekijken op de launch kalender van adidas. En zoals we dit jaar goed hebben gezien en mogen meemaken zijn er ook altijd nog externe factoren die niet gecontroleerd kunnen worden. En deze externe factoren kunnen een gigantische impact hebben op de productie en de lanceringen van nieuwe packs en voetbalshirtjes.

Gespotte locality pack schoenen bij Donny

Wij hebben Donny van de Beek deze week voor het eerst bij zijn Manchester United training gespot op de nieuwe Copa 20.1 FG uit de Locality Pack. Verder hebben we Timo Werner bij de Engelse voetbalclub Chelsea al zien spelen op de felroze Adidas X 19.1. Top middenvelders Dele Alli van Tottenham en Paul Pogba van Manchester hebben beiden gekozen voor de Predator Locality 20+ uitvoering en Ivan Rakitic van Sevilla hebben wij onlangs op de 20.1 Low versie in actie gezien in de Spaanse La Liga competitie.

MEER PACKS & RELEASES