Adidas Dark Motion Pack

Ontdek de stijlvolle Dark Motion Pack

De Adidas Dark Motion Pack geeft ons weer een beetje hoop. Het stopzetten van het voetbalseizoen door Corona was voor iedere voetballiefhebber zwaar, maar het gaat weer beginnen en daarom heeft Adidas deze pack gelanceerd. Normaliter worden tijdens de zomerstop meestal nieuwe zwarte kicksen gelanceerd door het Three Stripes Brand. Donker en klassiek is wat deze pack uitstraalt, maar wel met de nieuwste technologieën om zo optimaal mogelijk te presteren.

Copa 20+

Nemeziz 19+

Predator 20+

x 19.2

Meer modellen uit de Dark Motion Pack

De adidas Dark Motion Pack modellen

De Adidas Dark Motion Pack bestaat uit Predator, Nemeziz, Copa en X. Elk model heeft zwart als basiskleur, maar onderscheidt zich door unieke details. Daarnaast is er keuze voor het + model die over vele technische snufjes bezit of voor de meer betaalbare modellen zoals 2 en 3. 

De zwarte Nemeziz met een vleugje Oranje. 

De favoriete kicksen van Messi mogen niet ontbreken in de Dark Motion Pack. Ze zijn helemaal zwart. Aan de onderkant in de voorvoet is een oranje tint toegevoegd. Adidas heeft zich laten beïnvloeden door een traditioneel gebruik bij vechtsporten, zoals boksen en kickboksen, oftewel het tapen voor betere prestaties. De upper lijkt dan ook veel op een voet die ingetapet is. Dit komt door de Tension Tape Technologie. Door deze manier van weven ontstaat er een perfecte pasvorm. Daarnaast is wordt bij de zool een bijzondere split torsion systeem gehanteerd. Dit betekent dat de zool van deze kicksen uit twee delen bestaat en hierdoor blijf je goed in balans ondanks draaibewegingen op hoge snelheid. Er zijn nog veel meer technologieën toegevoegd op de Nemeziz Dark Motion kicksen. Ben jij nieuwsgierig, klik dan op de betreffende 2020 voetbalschoenen.  

De golvende Copa 20 met een groene tint

De Copa’s gaan al lang mee en zijn dan ook echt iconische kicksen. De Dark Motion Copa’s zijn zwart en hebben golvende bewegingen. De onderkant heeft een groene tint met streperige patronen. Deze 20e generatie staat bekend om de sublieme Fusion Skin. Hierdoor ziet de upper er glad en schoon uit, waardoor er een betere fit en balcontrole ontstaat. Dit komt door de X-ray Vamp Technologie. Deze constructie zorgt voor een betere demping in de schoenen. Daarnaast zullen de draaibewegingen soepeler gaan dankzij het controlframe en de strategisch geplaatste noppen. En dit terwijl er geen grip verloren zal gaan. Hierdoor zijn deze Klassiekers geschikt om de controle over te nemen. Wil jij meer controle? 

Aerodynamisch Predator design met een natuurlijke pasvorm 

Deze pack heeft ook aandacht besteed aan deze mooie release. Ze zijn zwart met een vleugje paars aan de onderkant op de hak. De spikes zijn een belangrijke en bekende technische toevoeging bij de Predators. De mini spikes zijn op een tactische manier op de voorvoet geplaatst. Hierdoor krijg je gegarandeerd een betere balcontrole. Een natuurlijk fit en feel wordt gecreëerd door de verhoogde PrimeKnit. Door deze verhoging aan de achterkant aan de achterkant en de lagere voorkant van de sok ontstaat een aerodynamisch design met een natuurlijke pasvorm.  Ben jij een snelle aanvaller die zijn/haar snelheid wilt benutten op de voetbalvelden? 

MEER PACKS & RELEASES