NIKE TECH FLEECE SALE

Nike Tech Fleece collecties zijn erg populair onder jongeren. Tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je geen Nike Tech Fleece kleding of trainingspak in je kast hebt hangen. De collectie staat bekend om zijn warme en comfortabele gevoel. Maar dit is niet het enige. Daarom hebben wij speciaal voor jou uitgezocht wat deze collectie allemaal te bieden heeft en wanneer ze in de sale staan. 

Wat is Nike Tech Fleece? 

De Nike Tech Fleece collectie is in augustus 2013 geïntroduceerd door Nike. Met deze collectie liet Nike zien dat het innoveren in hun DNA zit. Nike wilt haar producten continu verbeteren met als doel de atleet helpen nog beter te presteren. Het moet lichter zijn, warmer aanvoelen en comfortabeler zitten tijdens het bewegen. Tegelijkertijd moet het vocht goed kunnen afdragen, want de atleet moet het niet te warm krijgen natuurlijk. Met dit doel in gedachte heeft Nike deze collectie gecreëerd. De collectie is warm, licht van gewicht en zit comfortabeler dan ooit. Dit maakt de collectie van Tech Fleece uniek. 

Design van deze collectie 

De Nike Tech Fleece collectie bestaat voornamelijk uit een broek en een hoodie. De trainingsbroek heeft een strakke, moderne pasvorm, maar je kan er wel goed in bewegen. De trainingsbroek is opgedeeld uit 3 delen. Dit is ook te zien aan de naden die over de broek heen lopen. De strakke pasvorm is ook aan de onderkant van de broek te zien door middel van strakke banden bij de enkels. De trainingsbroek heeft 2 zijzakken en 1 grote zak met ritssluiting aan de rechterkant. Deze zak is perfect voor het bewaren van waardevolle accessoires. En natuurlijk is het logo van Nike aanwezig op de trainingsbroek. 

Ook de Hoodie van de Nike Tech Fleece collectie heeft een strakke, moderne pasvorm. Door de ronde naden en geleden mouwen voelt het natuurlijk aan en kan je vrij bewegen. De hoodie heeft twee verstevigde zakken. Daarnaast heeft het ook binnenzakken. In beide zakken kunnen waardevolle spullen bewaard worden. De hoodie heeft een rits die van beide kanten geopend kan worden. De capuchon met drie vlakken zorgt voor extra bedekking en comfort. En ook hier is het logo van Nike natuurlijk op de linkerborst te vinden. 

De trainingspakken worden gemaakt in de kleuren zwart, grijs, donkerblauw, lichtblauw, wit en in camouflage kleuren. De trainingspakken kunnen elk seizoen van het jaar gedragen worden. Zowel in de winter als in de zomer kunnen nieuwe collecties gereleased worden. 

Materialen uit deze collectie 

De collectie van Nike Tech fleece bestaat logischerwijs uit het materiaal fleece. Fleece is zacht, licht van gewicht en flexibel. Hier komt bij dat Fleece een groot ademend vermogen heeft. Het zal zowel van binnen als buiten lekker warm aanvoelen, maar je zal er niet snel in zweten. Dit komt door de innovatieve thermische constructie die Nike gebruikt bij deze collectie. De Tech Fleece collectie is dus ideaal bij zowel inspanning als ontspanning. Tech fleece kleding bestaat uit 66% katoen en 34% polyester.   

Trainingspakken voor clubs en landen 

NIke heeft speciaal voor haar voetbalclubs en landen een eigen Nike Tech Fleece collectie uitgebracht. Zo zijn er onder andere trainingspakken gemaakt voor Atlético Madrid, Man City, Chelsea en FC Barcelona, Curaçao en Nederland. Zo kunnen de fans hun favoriete club of land extra supporten door dit trainingspak te dragen. Het logo is geborduurd op het trainingspak. Deze speciale en vernieuwde collectie voor clubs is nog lichter dan de andere collecties. Ook dit trainingspak heeft weer een comfortabele pasvorm met ritssluiting aan beide kanten. Voor deze collectie is 55% katoen, 37% rayon en 8% Spandex gebruikt. Hierdoor is het Tech Fleece trainingspak voor clubs en landen nog elastischer. Bij ons kan jij jouw favoriete club of land extra supporten met het kopen van hun trainingspak.  

Nike Tech Fleece windrunner 

De Tech Fleece windrunner, een van de populairste producten uit deze collectie. De Hoodie die voor zowel vrouwen als mannen enorm populair is. De hoodie voelt zacht aan, is licht en houdt warmte vast zonder dat je gaat zweten. Deze Hoodie heeft een volledige rits die aan beide kanten geopend kan worden. Hierdoor kan de hoodie makkelijk aan en uit. De Windrunner heeft een capuchon die uit scuba bestaat. Dit zorgt voor meer bedekking bij de nek. Ook je handen kunnen in de warme zijzakken gestopt worden. Bekijk bij ons de Nike Tech Fleece Wildrunner. 

Wanneer staat de Nike Tech Fleece in de sale? 

Wie houdt er nou niet van sale. De trainingspakken zijn redelijk prijzig. Daarom is het goed om te weten dat verschillende collecties van de Nike Tech Fleece gedurende het jaar een aantal keer in de sale staan. Bij de komst van een nieuwe collectie zullen de andere collecties in de sale gaan. De gouden tip aan jou is om regelmatig de collectie te checken.