CURACAO TRAININGSPAK EN CURACAO SHIRT NU VERKRIJGBAAR

Bij ons vind je het officiële Curacao trainingspak en wedstrijd-shirtjes zoals het Curacao thuisshirt, het uitshirt en de 3rd edition jersey. Daarnaast hebben wij ook trainingsshirtjes met korte- en lange mouwen. De Licensed Edition Curacao Nike Tech Fleece Trainingspak voor kids en volwassenen in verschillende kleuren. Koop jouw Curacao Shirt 2019-20 editie nu. Vamossss hermanos de Kòrsou! Het nationale elftal van Curacao doet het de laatste 4 jaar bijzonder goed. Zo wist Curacao in 2017 de Caribbean Cup te winnen door Jamaica in de finale te verslaan met 2-1 en tegelijkertijd de eerste prijs in de voetbalgeschiedenis van Curacao te winnen. Lees meer

CURACAO SHIRT COLLECTIE 2019-2020

CURACAO TRAININGSPAKKEN 2019-20

CURACAO BROEKJES

VOETBAL ELFTAL CURACAO

Curacao is in 4 jaar tijd bijna 75 plaatsen gestegen op de Fifa ranglijst. En onlangs plaatste het elftal van Curacao zich voor de kwartfinale van de Gold Cup, de Gold Cup werd gespeeld in de VS, Costa Rica en Jamaica.

Fifa ranglijst Curacao per jaar:

  • 2011: 151
  • 2012: 177
  • 2013: 178
  • 2014: 158
  • 2015: 151
  • 2016: 75
  • 2017: 83
  • 2018: 80
  • 2019: 79

Kleuren Curacao Shirt en trainingspak

Curacao speelt doorgaans in het blauw gekleurde thuistenue en het uittenue van Curacao bestaat uit een wit uitshirt en een wit broekje. Het Curacao trainingspak van dit jaar is in samenwerking met Nike gelanceerd en verkrijgbaar in het geel, blauw en in het zwart. De Nike Tech Fleece Curacao trainingspak variant is in het donkergrijs beschikbaar.

Huidige selectie

Juninho Bacuna (ging recent van FC Groningen naar FC Huddersfield) Leandro Bacuna (Cardiff City), Jurien Gaari (RKC Waalwijk), Jeremy de Nooijer (Al-Shamal), Elson Hooi (ADO Den Haag), Rangelo Janga (Astana FK), Brandley Kuwas (Al-Nasr Dubai), Darryl Lachman (PEC Zwolle), Shermaine Martina (MVV Maastricht), Gevaro Nepomuceno (Oldham Athletic), Eloy Room (ging onlangs van PSV naar Columbus Crew in de VS).

Voetbalnieuws

Treurig nieuws is recent tot ons gekomen dat de 31-jarige keeper van Curacao, Jarzinho Pieter is overleden in het spelershotel van Port-au-Prince (Haïti). Volgens de minister van sport van Haïti zou het gaan om hartfalen.

Het team van Curacao maakte een mooi gebaar ter herdenking aan de doelman, “Forever in our hearts, RIP legend Pieter”

Oud FC Groningen speler L. Bacuna deed op zijn instagram account ook een eerbetoon aan zijn teamgenoot “Een jongen met een groot hart. Je zult altijd mijn broer zijn van een andere moeder en ik zal je nooit vergeten”.

Curacao heeft twee dagen later een lastig en emotionele wedstrijd gespeeld tegen Haiti, wat in 1-1 is geëindigd.