Ajax trainingspak en Ajax shirt 2019-2020 collectie nu te koop

Als echte Ajacied mag het nieuwe Ajax shirt 2019-20 natuurlijk niet ontbreken bij jouw voetbal jersey collectie. In onze Ajax Fanshop vind je het traditionele rood-witte Ajax thuisshirt, het nieuwe groene uittenue en vele Ajax trainingspakken. Het tenue is beschikbaar in alle maten voor het hele gezin, volwassenen, kind- en zelfs een Ajax minikit en een babykit. 

AJAX SHIRT 2019-20

AJAX TRAININGSPAK 2019-20

AJAX BROEKJE 2019-20

De koude herfst en winter nadert

Ondanks dat het weer kouder begint te worden in de avonden en de herfst- en winterdagen er aan komen kun je natuurlijk nog steeds lekker voetballen ‘s avonds in jouw Ajax trainingspak, trainingsjack of trainingstrui zonder dat je het koud krijgt.
Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker in je Ajax trainingspak thuis op de bank jouw favoriete elftal supporten tijdens wedstrijden.

Adidas Ajax trainingspakken en shirts in de Sale

Hou onze website in de gaten want na verloop van tijd zullen de Ajax fanshop artikelen weer in de sale gaan. Mocht je echter een gangbare maat hebben dan kunnen wij niet garanderen dat jouw maat er dan nog tussen zal zitten. Het aantal Ajax fans is de afgelopen jaren weer gestaag toegenomen en deze trend zijn wij terug in de verkoop van Ajax artikelen voornamelijk de Kids Ajax shirts en trainingspakken zijn snel uitverkocht.

Successen van AFC Ajax en de clubhistorie

AFC Ajax kent een rijke clubgeschiedenis met ups en downs, periodes waarin Ajax jaren goed presteerde maar ook periodes waarin het internationaal geen successen wist te behalen. Ajax is wereldbekend geworden door onder andere; de Europa Cup te winnen in 1971, 1972, 1973 en in 1995 (die ook wel bekend staat als de Champions League). Verder wist Ajax de winst te behalen bij de volgende toernooien en competities;

  • de Europa Cup II in 1987 tegen FC Lokomotive Leipzig
  • de UEFA Cup in 1982 tegen Torino
  • de UEFA Super cup in 1972, 1973 en 1995 tegen Glasgow Rangers, AC Milan en Real Zaragoza
  • de Wereldbeker in 1972 tegen Independiente (Argentinië) en tegen Gremio (Brazilie).

Nationaal werd AFC Ajax verder 34 keer Landskampioenschap, won het 19 keer de KNVB Beker en 9 keer de Johan Cruijff Schaal. Ajax pakte tevens 8 keer de dubbel, de nationale competitie en de KNVB beker en is de enige club die in 1 seizoen (2002 en 2019) Landskampioen, de KNVB Beker en de Johan Cruijff schaal wist te winnen.
Buiten het feit dat er een schaal en recent ook het Ajax stadion naar hem vernoemd is heeft Johan Cruijff als voetballer Ajax ook echt op de kaart gezet en wist hij in de jaren 1971, ‘72 en ‘73 vele prijzen binnen te slepen met Ajax.
Ajax haalde het afgelopen seizoen nog de halve finale van de Champions League maar werd thuis op brute wijze in de 95e minuut alsnog verslagen door Tottenham Hotspur. Dit was de 5e keer dat een Nederlandse club sinds de oprichting van de CL de halve finales wist te halen, 3 keer het Ajax onder leiding van Louis van Gaal en PSV eenmaal.
Het Ajax shirt van 2019-20 zal niet meer gedragen worden door De Ligt en De Jong die naar Juve en Barca zijn vertrokken.