ADIDAS COPA VOETBALSCHOENEN

ONZE SELECTIE COPA VOETBALSCHOENEN

In 2018 bracht Adidas ons de totaal vernieuwde veterloze Adidas Copa voetbalschoenen. Aangezien de Copa voor velen als een klassieke voetbalschoen werd gezien en in grote lijnen ook altijd aan deze klassieke look bleef vasthouden waren vele Copa fans enorm verrast met deze rentree. Shop jouw nieuwe Copa’s hieronder of lees meer over de eigenschappen en de geschiedenis van de Copa.

De nieuwe Adidas Copa 19+

Adidas heeft de volledige vernieuwde Adidas Copa voetbalschoenen collectie geïntroduceerd met de Exhibit pack in januari 2019 en onlangs met de nieuwe Tormentor Pack. De nieuwe Copa 19+ wordt volgens velen geprezen als een van de meest innovatieve en futuristische voetbalschoenen van Adidas tot op heden.

De nieuwe Adidas Copa voetbalschoenen zijn in de exhibit pack uitgebracht in een zwart met solar gele kleur uitvoering. De nieuwe Fuseskin technologie biedt meer grip en werkt waterafstotend, zodat je voetbalschoenen geen water absorberen. Deze Fusionskin voelt aan als een tweede huid en loopt over in het bovenwerk van Kangoeroe leer. Deze verse Copa bevat een nieuw comfortframe voor extra stabiliteit en om de tractie op het voetbalveld te verbeteren en het X Ray voorstuk zorgt voor betere grip op de bal en zo glijd de bal niet zomaar van je copa voetbalschoen.

De voorganger: De Copa Mundial

De Copa Mundial verscheen voor het eerst tijdens het wereldkampioenschap in Spanje. De Copa Mundial werd gedragen door bekende spelers zoals; Oliver Kahn, Diego Maradona, Jari Litmanen, Gary Neville, Franco Baresi, Franz Beckenbauer, Andreas Brehme, David Beckham, Lothar Matthaus, Frank Lampard, Zinedine Zidane, Gary Lineker en Eric Cantona!

Na de Adidas Copa Mundial kwam de Copa SL in 2016 en deze werd in hetzelfde jaar opgevolgd door een vernieuwde Copa 17.1. Meer weten over de eerdere Copa Mundial en Copa edities? Lees dan verder bij ‘Geschiedenis Adidas Copa

Packs waar Adidas Copa voetbalschoenen in zijn verschenen

Bij elke nieuwe Pack die door Adidas gereleased wordt horen natuurlijk de Adidas Copa voetbalschoenen. Al is de Copa in het verleden niet bij elke pack in een nieuwe uitvoering gereleased is dat de laatste tijd wel het geval geweest. Zie hieronder de meest recente packs waar de Copa ook in een nieuwe uitvoering geïntroduceerd is.